Deputeti Zekiri i revoltuar për drejtësinë selektive dhe rastet e montuara! (Lexo komentin e tij)


Nënkryetari i partisë në pushtet LSDM Muhamed Zekiri ka reaguar për drejtësinë selektive.
Zekiri i revoltuar ka shkruar në një reagim të tijin duke kërkuar:

“Drejtësia selektive nuk është DREJTËSI!!!
Gjysëm e vërteta nuk është e VËRTETA!!!
#NjëShoqëriPërTëGjithë
#TëDrejtaTëBarabartaPërTëGjithë
#TëMosKetëTëPrivilegjuar
#FajtorëtTëNdëshkohen
#TëPafajshmitTëLirohen”

“Селективна правда не е ПРАВДА!!!
Полувистина не е ВИСТИНА!!!
#ЕдноОпштествоЗаСите
#ЕднаквиПраваЗаСите
#ДаНемаПривилигирани
#ВиновницитеДаОдговараат
#НевинитеДаСеОслободат”

Baby Boo