PDK e katërta në vendlindjen e Hoxhajt

Suhareka, komuna ku ka lindur kandidati i Partisë Demokratike për kryeministër, Enver Hoxhaj, ka lënë këtë parti dhe kandidatin e saj në vendin e katërt.

Baby Boo