Çiklistët nga Tetova që u nisën për në Mekke sot ndodhen në…

Dy çiklistët tetovarë Amir Asllani dhe Senad Idrizi para 6 ditëve janë nisur për në Mekke për ta kryer Haxhin.

Ata sot gjenden në Gjirokastër dhe shkruajnë:

“Pas gjash ditë vozitje nëpër Maqedoni, Shqipëri, elhamdulilah mbërritëm në qytetin e fundit Gjirokastër. Të kaluara 488 km deri më tani. Nesër inshallah vazhdojmë vozitjen për në Greqi.
Vazhdimisht do të mundohemi të nxjerrim postime rreth rrugëtimit.”
http://www.pacensure.com/2018/06/23/ciklistet-tetovar-u-nisen-per-ne-mekke-per-ta-kryer-haxhin/

Baby Boo