Aksident në Tetovë, vdes një vajzë 6 vjeçare

Sonte rreth orës 18.00 në rrugën ,,Vidoje Smilevski Bato” në Tetovë, ka ndodhur aks*ident trafiku, ku vetura ,,Folkcvagen Golf” me targa të Tetovës e drejtuar nga një 30 vjeçar nga Falishti i Tetovës, ka aks*identuar një vajzë 6 vjeçare e cila pas aksidentmit është dërguar në Spitalin klinik të Tetovës, ku edhe i’u është nënshtruar plagëve të rënda që kishte pësuar dhe ka ndëruar jetë.

Baby Boo
Pekon Bakery
Restorant Lumare