Beatrix takohet me me kunatin e saj Romeon, ky është reagimi


Romeo dhe Donaldi kanë bërë një lojë për banorët.
Romeo ka hyrë në rolin e Donaldit për të provuar se sa mund të vërehet ai nga banorët.

Baby Boo

Beatrix në fillim fare nuk arriti ta vërej Romeon, por më pas është interesante reagimi i saj kur e kuptoi që në vërtetë ai nuk është Donaldi.Të gjithë banorët u shokuan ndërsa disa prej tyre edhe e kuptuan qysh në fillim