Zjarr në bllokun 3 në TEC Manastir


Një zjarr i madh ka shpërthyer në trafo-stacionin kryesor të TEC Manastir. Nga Eletranat e Maqedonisë së Veriut konfirmuan për TV21 se zjarri ka rënë në bllokun 3 të TEC Manastir.

“Sonte ka shpërthyer zjarr në bllokun 3 të TEC Manastir, njëri nga dy blloqet që për momentin punonte (bllok 1 dhe 3). Zjarri ka shpërthyer rreth orës 22:50 në izolatorin e trafostacionit në bllok 3, jashta elektranës. Nuk ka të lënduar, ndërsa zjarri është shuar menjëherë, thanë për TV21 nga Elektranat e Maqedonisë së Veriut.

Baby Boo