Bashkëlu*ftarët dhe familjarë të dëshmorëve përkrahin Bushin, ndërsa mediat maqedone reagojnë ash*për!


Vazhdojnë reagimet ndaj aktit të Zëvendësministrit të Punëve të Brendshme, Nazim Bushi i cili me rastin e shënimit të 40 vjetorit të themelimit të njësitit special të policisë “Tigrat” edhe pse ishte prezent, in*joroi të vendoste kurorë me lule dhe të përkulet para “BRANITELLAVE” të rënë gjatë ko*nfliktit të vitit 2001. Bashkël*uftëtarë të shumtë, familjarë të dëshmorëve përkrahi fuqimisht aktin e Bushit, përderisa mediat maqedonase kanë reaguar ash*për ndaj veprimit të tij.

Për bashkëluf*tëtarët dhe familjarët e dëshmorëve veprimet e ketyre diteve të Nazim Bushit por dhe ten*dencat per ta baltosur veq sa do ta bëjnë edhe me te fuqishem .Në një reagim thuhet:
Lu*fta nuk është asgjë tjetër pos vazhdim i politikës por me mjete tjera. Duke pasë parasysh ketë lirisht mundë të themi se dhe politika është vazhdim i luf*tës por me mjete tjera. Të gjitha luf*tërat në botë kanë përfunduar në tavolinë dhe janë vazhduar me punën e palodhshme drejtë realizimit të aspiratave.

Prandaj Çlirimtar nuk të bënë vetëm kapja e pu*shkës kur atdheu e kerkon. Çlirimtar të bënë puna yte e pandalshme në realizimin e qëllimit të amanetit të dëshmorëve dhe ky qëllim nuk arrihet duke mbajtur inate por duke punuar me të gjithë.
Dje ishim në përballje lu*fte ne fronte por sot jemi po ne fronte por me mjete tjera. Nisur ne kete drejtim ten*denca per perlyer bashkelu*ftetaret eshte e lige. Andaj cdo ten*dence per te fy*er faktorin e djeshem ushtarak të Ushtrise Çlirimtare Kombetare per nevoja dhe inate personale eshte jo burrerore.
Ky faktor dhe keta bashkelu*ftetare sot me punen e tyre po jetesojne endrrat qe deri sa ishim ne mal as qe munde ti imagjinonim. Kombi shqiptar cdo dite e me shume po merr vendin meritor ne Maqedoninë e Veriut andaj ten*dencat per te shpallur tra*dhetar nuk jane gje tjeter pos thenja e vjeter: “Shqiptari ti fal te gjitha pos suksesit”!