Bashkëbisedim i këndshëm me mërgimtarët tonë!

Kryetari i komunës së Tetovës Bilall Kasami, sot ka mirëpritur mërgimtarët nga çdo kënd i botës të cilët vendlindje e kanë Tetovën! Kryetari ka ndëgjuar hallet e dertet e tyre dhe iu ka qëndruar pranë për të ju ofruar ndonjë zgjidhje për problemet e tyre.

Baby Boo

Postimi i plotë i Kasamit: “Bashkëbisedim i këndshëm me Mërgimt❤️rët tonë. Diskutuam për hallet dhe problemet që i tangojnë ata gjatë qëndrimit të tyre në vendlindje. Poashtu me kënaqësi dëgjova edhe të arriturat e tyre ane mbanë botës, sigurisht sugjerimet e tyre do jenë pjesë e punës tonë, si model i suksesit dhe zhvillimit.
Tani e tutje mërgimtarët do kenë zgjidhje për problemet e tyre në vendlindje! ”