Babë e bir nga Maqedonia me veturë përplasen në një kamion në Austri

Një 58-vjeçar nga Maqedonia e Veriut dhe djali i tij 22-vjeçar, të enjten kanë qenë me shumë gjatë një përp.lasje të rëndë nga ana e pasme në autostrdaën austriake Innkreisautobahn (A8) pranë Weibern (rrethi Grieskirchen). Edhe pse makina e tyre u fut nën një rimorkio kamioni, ata shpëtuan me lën.dime të lehta
Prini 58-vjeçar nga Maqedonia e Veriut po drejtonte makinën e tij në Innkreisautobahn në drejtim të Subenit në korsinë e majtë. Sipas policisë, ai dyshohet të kushte dremitur për një çast në timon në afërsi të Weibern, informon portali Shtegu.

Baby Boo