Ish-drejtori i AEK po divorcohet: Barbi u ftoh nga unë pasi nuk jam më drejtor

Ish-drejtori i Agjencisë për Komunikime Elektronike, Robert Ordanoski, njoftoi se po divorcohet nga gruaja e tij, të cilën ai e quan “Barbie Photoshop”, Agnesa Ordanoska.

Baby Boo
Pekon Bakery

Ai tha se gruaja e tij është duke kërkuar divorc, dhe se arsyeja ishte se ai nuk ishte më drejtor, kështu që ai nuk ishte në gjendje të përmbushë dëshirat e saj.

Dhe gjithë këtë ai e shkrujati në postimin në të cilin i uron vajzës së tij 17 vjetorin.

Ja postimi i tij i plotë:

Restorant Lumare