Atdheu i “Për’puthen” merret nga policia

Konkurrenti shumë i komentuar i “Për’puthen”, Atdhe Xharavina, duket se së fundmi ka pasur probleme me policinë.
Eshtë filmuar konkurrenti në bulevardin e Tiranës, teksa ishte ndaluar nga policia e qytetit dhe po i bëhej një kontroll.

Baby Boo Tinex

Të njëjtat burime kanë treguar se Atdheu është shoqëruar më pas në polici, mirëpo ende s’e dimë ç’ka ndodhur më tej me konkurrentin.

https://streamable.com/bbfm5i

Restorant Lumare