Albin Kurti: Ju bëftë mirë syfyri i parë, e ju qoftë i lehtë agjërimi

Kryeministri Albin Kurti, ka uruar muajin e shenjtë të Ramazanit, për gjithë myslimanët kudo që janë.
Kurti ka thënë se agjërimi për besimtarin është sfidë fizike dhe psikike.

Baby Boo Tinex

Ai po ashtu ka thënë se edhe sivjet Ramazani na gjen në rrethana të rënduara të pandemisë, që vazhdon të marr jetë njerëzish anembanë globit, derisa u ka uruar agjërim të lehtë të gjithë besimtarëve.
“Ju bëftë mirë syfyri i parë, e ju qoftë i lehtë agjërimi”

https://www.facebook.com/albini2017/posts/1109398569560026

Restorant Lumare