Deputeti i Kuvendit nga radhët e AKR-së, Labinot Tahiri gjatë seancës së sotme është parë paksa i nervozuar me koleget e Listës Srpska.

Në një video të bërë nga “Indeksonlie”, Labi shihet teksa iu thotë deputeteve të votojnë për një cështje.

Baby Boo

Të njëjtat shihen teksa ‘luajnë’ me telefona dhe nuk shprehin kurrfarë interesimi për seancën parlamentare.