Bekteshi: “Nuk do të ketë zgjedhje të parakoheshme parlamentare”


Kreshnik Bekteshi nga BDI theksoi se nuk do të ketë zgjedhje të parakohshme parlamentare dhe thotë se do të fitojnë më shumë me zgjedhjet lokale.

Ne do të marrim më shumë, dhe njëra prej tyre do të jetë komuna e Gostivarit. Ne nuk e menaxhojmë atë komunë, Vrapçishtin, Zhelinën dhe Bogovinën, tha Bekteshi.
Bekteshi është ministër i Ekonomisë në Qeverinë Zaev 2, që udhëheq vendin nga viti 2017, me dy qeveri të ndryshme. Zgjedhjet e kaluara kuvendare ka pasur në vitin 2020.