Zymberi: Me pas qenë të hajrit ishim çu peshë për krimet e Molla Sulës


Shaipe Palloshi Zymberi

Me pas qenë t’hajrit ishim çu peshë për krimet e mulla Sules, për keqpërdorimin e pozitës n’institucionin ma t’lartë që supozohet me e përfaqësu komunitetin musliman. Jo për martesën e tij. Jo për diçka krejtësisht personale. Edhe pse çdo akt është shpërfaqje e karakterit të njeriut, dhe ky akt shpërfaq shumë, megjithatë nuk është as krim as mëkat. E përderisa e qeshni e përqeshni, e shani e përshani, mendo pse hala nji njeri i tillë t’përfaqëson ty.

Baby Boo