Zyberi në Bogovinë të Tetovës, “Votën tuaj do ta arsyetojmë me punë, me ndershmëri e besueshmëri”


Ideja për Kryeministër Shqiptar, Zyberi tha se ka tra*zuar shumë struktura politike e shtetërore brenda dhe jasht vendit, të cilët shtrojnë pyetjen se pse po kërkohet kryeministri nga një parti shqiptare?! Këto pyetje nuk kanë qëllim tjetër veçse ta defokusojnë vëmendjen e votuesit shqiptar, tha Zyberi, duke shtuar se ideja për Kryeministër shqiptar sublimon dëshirën e aspiratën çdo shqiptari e qytetari. Kanidati i BDI-së për kryeministër para mbështetësve në Bogovinë të Tetovës tha se nuk ka anjë dilemë seata do të votojnë për numrin 9, ndërsa u zotua se ajo votë do ta arsyetohet me me punë, projekte e me ndershmëri.

Baby Boo

“Hisen tonë ta mbajmë për vete, hisen e tjetër kujt nuk e kërkojmë, por ama edhe tonën nuk e japim, prandaj edhe votën të tjerëve nuk ua japim. Ne votën e kërkojmë prej jush e kërkojmë dhe zotohemi se do ta arsyetojmë me punë, me projekte, me ndershmëri, besueshmëri…”, deklaroi Naser Zyberi, kandidat për kryeministër nga radhët BDI-së.