Zv.Kryeministri Lika 6 muaj nuk është paraqitur në punë!


Zv.kryeministri për zbatimin e MO-së që nga muaji maj nuk është paraqitur në punë dhe nuk ka të dhëna për harxhime buxhetore për 6 muajt e fundit, thuhet në ueb faqen e Qeverisë për transparencë të harxhimeve të zyrtarëve qeveritarë.Para muajit Maj, Lika ka shpenzuar rreth 4 mijë euro para buxhetore, ose më saktë 235.163 denarë. Prej këtyre 130.713 denarë ai ka harxhuar për ushqime dhe pije në objekte hotelierike në institucione, ndërsa 104.450 jashtë institucioneve.

Ministri për kulturë Asaf Ademi që nga emërimi i tij më 4 qërshor, ka harxhuar rreth 10 mijë denarë para të buxhetit për dreka dhe reprezentacione tjera.

Baby Boo