Zoran Zaev: Ali Ahmeti dhe Aleanca për Shqipëtarët bindën shqiptarët të kthehen mbrapsht me 27 prill

epaselect epa05931625 Zoran Zaev (C), the leader of Social Democratic Union of Macedonia with blood on his face tries to leave the Parliament after protestors attacked him after they stormed the Macedonian Parliament in Skopje, The Former Yugoslav Republic of Macedonia on 27 April 2017. President Ivanov didn't give the mandate for a new government, although Zoran Zaev (the leader of SDSM) provided a list of signatures, guaranteeing parliamentary majority he rejected giving him the mandate with explanation that the coalition between Zaev and the Albanian parties (with their platform for two official languages in the country) would destroy the constitutional order in the country. EPA/STR

“Kushëriri im Trajçe Zaev natën e 27 prillit ka hyrë në parlament dhe ka levizur afër huliganëve, fat që askush nuk e njohu. Me ndihmën e Mile Zaçeviç kemi kthyer antarët tonë drejt selisë së LSDM-së të cilën po vinin drejt parlamentit.

Ali Ahmeti dhe Aleanca për Shqiptarët kanë kthyer mbrapsht shqiptarët të cilët ishin armatosur, atë natë shumë afër luftës ishe situata”, ka deklaruar Zaev për televizionin Telma/Pa Censurë

Baby Boo