Zonja nga Gazi Baba nuk eshtë e shpallur teroriste nga DSK


“Duke vleresuar se eshte rast specifik, vizituam zonjen Sefije nga Gazi Baba e Shkupit per te cilen ne rrjetet sociale shkruanin se zonja eshte “shpallur terroriste” nga Drejtoria per siguri dhe kunderzbulim. Pengesat e kesaj natyre per zonjen e shtepise nuk ekzistojne per fitimin e shtetesise se vendit!
Inkurajojme gjithesecilin qe te bashkepunojme per te miren e qytetareve te vendit!”