Zj*arr në afërsi të shkollës “Dimitar Vllahov” në Shkup

Bari pas shkollës së mesme në Shkup “Dimitar Vllahov” është prekur nga zja*rri, njoftoi MPB nga Shërbimi Zja*rrfikës – Shkup.

Baby Boo

Ata thanë se ekipet në terren tashmë janë dërguar për të punuar për shuarjen e zja*rrit.
Maqedonia këto ditë është prekur nga zja*rre të fortë dhe zonat e Koçanit dhe Kumanovës kanë pësuar më së shumti.