“ZHDUKU… IDIOT”, RENATO MEKOLLI “PËRPLASET” ME KONKURENTIN NË EMISION (VIDEO)


Renato Mekolli ka marrë së fundmi moderimin e emisionit më të ri në Top Channel, “Hells kitchen”, emision i cili ka hapur shumë polemika.

Mbrëmjen e sotme shef Renato ka debatuar ashpër me një nga konkurentët, Sileonen, i cili kishte harruar pa pastruar karkalecat, duke bërë që shefi ti hedh tiganin nga këmbë dhe ta largoj nga kuzhina.

Renato u acarua edhe më shumë kur Sileone po refuzonte me forcë të dilte nga kuzhina, aq sa e quajti idiot dhe dhe me zërin “kupë të qiellit” i kërkoi të “zhdukej” nga puntata e gatimit.

VIDEO NGA EMISIONI:

Baby Boo