Zhduket Arife Kurtishi e lindur në Studeniçan të Shkupit familja kërkon ndihmë për gjetjen e saj


Arife Kurtishi e lindur në Studeniçan të Shkupit më 07.05.1998 figuron e zhdukur që në mëngjesin e ditës së diel më 05.11. 2017

Në orën 7:30 në mëngjesin e kësaj dite ajo merr një taxi dhe shkon deri në parkingun e çarshisë së Shkupit (Mavrofkë), aty zbret dhe që nga ai moment ajo figuron e humbur.

Familjarët lusin çdo kend që kan ndonjë lajm për fatin e vajzës së tyre të lajmrojnë në nr. e telefonit 072 519 896.

 

Baby Boo