Dëgjojeni se si Rihanna ‘këndon’ dy hitet e Shpat Kasapit përmes Inteligjencës Artificiale


Sot ka programe të AI-s që mund të replikojnë zërat e këngëtarëve të famshëm, duke na lejuar neve të dëgjojmë idhujt tanë të këndojnë këngë tërësisht të reja madje atë edhe në gjuhën shqipe.

VIDEO

Kështu së paku kemi dëgjuar në dy video të cilat po shpërthejnë në rrjetet sociale ku në formë shakaje njerëzit kanë replikuar zërin e Rihanna-s për të kënduar hitet shqiptare.

VIDEO

Këngët që supozohet se janë krijuar me Inteligjencë Artificiale me zërin e Rihanna-s ishin dy hitet e Shpat Kasapit, ajo “Valle Kosovare” dhe “Kush të ndau prej meje”.

Videot janë shpërndarë kryesisht në Instagram. /Telegrafi