Mickoski: “Kemi bërë gabime ndaj bashkëqytetarëve, morëm mësimin, kam kërkuar fajle dhe të vazhdojmë bashkë përpara!”


“ Unë e di që ka pasur momente kur edhe ne si VMRO DPMNE nuk kemi qenë fer ndaj qytetarëve tanë, po ne gabimet i kemi konstatuar, kemi mësuar nga ato gabime dhe unë personalisht kam kërkuar falje dhe kam marrë përgjegjësi dhe kemi vazhduar përpara prandaj me krenari dhe me kokën lart kërkojmë besimin tuaj!

Dhe prandaj kjo nuk duhet t’ju frikësojë, por duhet t’ju jep guxim që të ngriteni bashk me neve në këmbë dhe të luftojmë së bashku”, ka thënë Kryetari i VMRO-DPMNE-së Mickoski.