Zgjedhjet në LSDM, voton Frosina Remenski


Për liderin e ri të Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë ka votuar edhe kandidatja Frosina Remenski.

Krahas Remenskit, kandidatë janë edhe Dimitar Kovaçevski dhe Jovan Despotovski.Zgjedhjet për lider vijnë pasi Zoran Zaev dha dorëheqje.

Baby Boo