Autoriteret turke miratojnë ekstradimi e Ljupço Palevskit


Autoritetet turke kanë lejuar ekstradimin e Ljupço Palevskit, i dyshuar për vrasjen e Vanja Gjorçevskës dhe Pançe Zhezhovskit nga Velesi. Këtë e kanë konfirmuar edhe Ministria e Drejtësisë, të cilët përmes MPJ-së të Maqedonisë janë njoftuar për kërkesën e aprovuar të dorëzuar në dhjetor të vitit të kaluar.

Palevski ndodhet në një burg ekstradimi në Turqi që nga dhjetori, kur u arrestua pas një urdhër-arresti ndërkombëtar të lëshuar nga autoritetet maqedonase.