Zëvendësdrejtori i Spitalit të Sofjes: “Ende është herët të flitet për lëshimin e pacientëve”

Zëvendësdrejtori i spitalit universitar të Sofjes – “Pirogov”, Hristo Shivaçev, ka deklaruar se pacientët, të lënduarit nga aksidenti tragjik i 23 nëntorit në Bullgari, janë në gjendje të mirë shëndetësore.

Baby Boo

“Pacientët që janë të shtrirë te ne janë në gjendje stabile. Pacientët që ishin në reanimim, tani janë të vendosura në reparte dhe dy pacientë i nënshtrohen operacionit. Janë stabil dhe të të qetë”, tha Shivaçev.

Kur u pyet se a keni ide se kur mund të lëshohen, ai tha se “ende është herët”.
Dy nga të lënduarit do të operohen sot, njoftojnë nga Spitali i Sofjes.

https://facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1798336780353766&_rdr