Zeqirija Ibrahimi mesazh Zaevit: Mari*uhanën bëjeni përshesh me vllaun Vicen

Zeqirija Ibrahimi nga Alternativa ka reaguar në lidhje me paralajmërimet e kryeministrit Zaev, për legalizimin e përdorimit të mari*huanës në lokalet e Ohrit dhe Shkupit.

Baby Boo

Ibrahimi ironizon me Zaevin, duke e pyetur se a u ka mbetur shumë dr*ogë në shtëpi dhe e udhëzon atë që të njëjtën ta përdorë me vëllain e tij, Vice Zaev.

Lexo postim e plot5 më poshtë: