Zënka me boksa dhe sëpate ne Strumicë


Sipas Ministrisë së Brendshme, një mosmarrëveshje verbale filloi midis njerëzve, pas së cilës ata shkëmbyen disa goditje me kuti, karrige dhe objekte të tjera, duke përfshirë edhe një sëpatë.
– Njerëzit janë të ndarë nga policët. Disa nga pjesëmarrësit morën lëndime trupore, ndërsa M.S. u transferua në Institucionin e Shëndetit Publik – Spitali i Përgjithshëm Strumicë për ofrimin e ndihmës mjekësore, thuhet në kumtesën për shtyp.

Baby Boo