Zekiri: Pse po vazhdon të hesht Sulejman Rexhepi ndaj pyetjeve të mia?


Kaluan nje jave qe nga foltorja e parlamentit parashtrova pyetje konkrete deri tek kreu i BFI-se Sulejman Rexhepi.
Pergjigje ende nuk ka. Opinioni dhe besimtaret kane te drejt ta mesojne te verteten per dyshimet mbi keqperdorimet qe behen ne jete institucion!!!
Une ne emer te qytetareve dhe besimtareve musliman ne Maqedoni vazhdoj te pyes:

A eshe e vertet se çmimi per nje haxhi kete vite eshte 4100 euro ose 720 euro me shtrejt se vitin e kaluar?
A eshte e vertet se haxhilerve ua shitni vizat e haxhit nga 500 euro edhe pse ato jane falas?
A eshte e vertet se per keqperdorimin e vizave te haxhit permendeni edhe ne nje nga raportet e Departamentit Amerikan te Shtetit?
A eshte e vertet se keqperdorni pronat e BFI-se per interesat tuaja te ngushta?
Sa imam e profesor ne medrese e fakultet kane ngelur pa ua paguar sigurimin pensional dhe invalidor?
A eshte e vertet se ne shkrimet e tij te viteve te 80-ta Sulejman Rexhepi quan iredentist dhe seperatist shqiptaret?

Selam te nderuar

P.S ne foto keni tekstine nga raporti i vitit 2013 te Departamentit Amerikan te Shtetit ku shume qarte permendet keqperdorimi i vizave te haxhit nga BFI“, shkruan deputeti i LSDM, Muhamed Zekiri.