Zajmina Vasjari tregon sekretin, ajo përdor kollagjenin… !

Ne gjthmomë kemi parë këngëtaret me fytyrë pa akne dhe flokë të bukur. Por çfarë përdorin ato për një pamje më tërheqëse?
Këngëtarja e mirënjohur, Zaimina Vasjari e cila është mjaftë e ndjekur ka treguar sekretin e bukurisë.
Ajo përdor Kollomare kollagjenin që së fundmi gjendet edhe në Maqedoni.
Zaimina Vasjari këtë kollagjen e quan pluhur magjik i cili bënë mirë flokëve, lëkurës, kockave dhe është kundër plakjes.

Baby Boo

Ekspertët shpjegojnë se kollagjeni mund të ndihmojë në zvogëlimin e efekteve të plakjes, sic janë shtimi i lagështisë në lëkurë, zvogëlimi i rrudhave dhe përmirësimi i elasticitetit.
Çfarë thonë studimet?
Ka disa prova për të mbështetur këto pretendime. Për shembull, në një studim në Journal of Medical Nutrition and Nutraceuticals, disa gra pinin një përzierje që përmbante vitamina, minerale, kolagjen të hidrolizuar dhe acid hialuronik.

Studimi tregoi se në krahasim me ato të grupit të kontrollit, gratë që pinin këtë përzierje ulën djeshëm thellësinë e rrudhave të tyre. Hidratimi dhe elasticiteti i lëkurës së pjsëmarrësve gjithashtu u përmirësuan ndjeshëm.
Disa gjëra të tjera të mundshme që kolagjeni mund të ndihmojnë përfshinë: mbajtja e një zorrë të shëndetshme, duke mbajtur një peshë të shëndetshme, duke ulur ankthin, përmirësimi i gjendjes shpirtërore, promovimi i rritjes së shëndetshme të thonjëve dhe flokëve.