Zaev: Unë kam informatë se kur do të vijën 3.000 vaksina, por si ta them, çka në rast se nuk vijnë?

“Ne çdo ditë presim informatë konkrete se kur do të mbërrijnë vaksinat. Unë tani kam informatë se kur do të arrijnë 3000 vaksinat, por si ta them, në rast se nuk arrijnë?”, u përgjigj kryeministri Zoran Zaev, i pyetur se kur do të arrijnë vaksinat në vendin tonë.

Baby Boo

“Të dielën presim që të arrijnë përmes DHL, ministri po përgatitet me ambasadorin që ti pres dhe normalisht që të lëshohen në qarkullim”, tha Zaev.

Restorant Lumare