Zaev: Rrogë mesatare prej 500 euro do të ketë, shteti do ketë sukses nëse populli ka para


Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev sot në Veles theksoi se kompanitë e huaja mund të investojnë në Maqedoni vetëm nëse japin rrogë përkatëse të punëtorëve, transmeton Portalb.mk.

“Kjo ndodh në të gjitha vendet e Evropës, por patjetër duhet të punohet”, theksoi Zaev.

 

“Me kalimin e barrierave Maqedonia mund të bëjë hapa të mëdhenj për zhvillimin e ekonomisë. Tani duhet të punojmë. Të gjithë, edhe Qeveria dhe Kuvendi, qytetarët dhe biznesmenët. Zhvillimi do të varet vetëm nga ne. Rrogë prej 500 eurove në Maqedoni do të ketë. Shteti do të mbijetojë, vetëm nëse populli ka para, dhe në atë drejtim janë fokusuar politikat qeveritare”, tha Zaev në tribunën e sotme në Velses.