Zaev po pushon në bregdetin grek (FOTO)


Sipas radios greke “Tesaloniki”, kryeministri Zoran Zaev është duke e kaluar fundjavën në Halkidiki të Greqisë. Zaev vazhdoi një pushim të fundjavës atje me gruan e tij, të shoqëruar nga një prej zëvendëskryeministrave, i cili është gjithashtu me gruan e tij, njofton InfoShqip.com
Sipas radios greke, Zaev do të kalojë natën në një nga kampet në pjesën e parë të gadishullit, Kassandra, dhe nesër do të kthehet në Maqedoni. Qëndrimi i Zaev në Greqi është thjesht privat dhe nuk janë planifikuar takime me politikanë apo zyrtarë grekë.