Zaev nga Tetova: Ekipet janë brenda po hetohet se çfarë ka ndodhur

Kryeministri Zoran Zaev nga Tetova është shprehur se ekipet janë brenda dhe duhet të pritet ekspertiza forenzike dhe më pas mund të dilet me deklarata se çfarë ka ndodhur në Tetovë.
Pak më parë ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ka deklaruar se për fat të keq ka vi*ktima nga kjo tr*agjedi.