Zaev: Në zgjedhjet e ardhshme presim deri 100 mijë vota nga shqiptarët

Macedonian Prime Minister Zoran Zaev gives a press conference in Skopje on October 19, 2019. - North Macedonia's prime minister on Saturday called for early elections after the European Union failed to open membership talks for his Balkan state, which had been the key goal of his administration. (Photo by Robert ATANASOVSKI / AFP) (Photo by ROBERT ATANASOVSKI/AFP via Getty Images)

Kryetari i LSDM-së thotë se në zgjedhjet e ardhshme parlamentare pritjet janë që të sigurojnë nga 70 deri 100 mijë vota nga shqiptarët.

I pyetur se cilat janë se paku 3 projekte të LSDM-së në favor të shqiptarëve, kryetari partisë në fjalë thotë qeverisja e LSDM-së solli barazi mes qytetarëve të Maqedonisë, pa bërë dallime. Sipas tij, janë realizuar projekte të shumta infrastrukturore rrugë dhe kanalizime, janë ndërtuar shkolla, çerdhe, në fund nuk lë pa përmendur edhe Ligjin për Përdorimin e Gjuhëve.

Baby Boo