Zaev-Miskovski në duel televiziv, ja cili emision televiziv i gatshëm për ta mbajtur


Televizioni “Kanal 5” në lajmet e 18.00 njoftoi se po ofron studiot e saj për të organizuar duelin televiziv midis udhëheqësve të LSDM-së dhe VMRO-DPMNE, Zoran Zaev dhe Hristijan Mickoski.

Dueli do të organizohej në kuadër të shfaqjes “Samo Vistina” dhe do të zgjaste rreth dy dhe tre orë, me pushime çdo 45 ose 60 minuta në varësi të marrëveshjes. Zaev dhe Mickoski do të përballeshin me çështje të politikave të brendshme dhe të jashtme, ekonomisë dhe çështjeve sociale.

Më parë këtë pasdite MTV dhe TV 1 ofruan organizimin e duelit televiziv midis Zoran Zaev dhe Hristijan Mickoski./Pa Censurë

Baby Boo