Zaev: Mijallkov nuk kishte zgjidhje tjetër, bëri atë që ishte e pashmangshme

epa06882875 Prime Minister of the Former Yugoslav Republic Of Macedonia (FYROM), Zoran Zaev arrives for the second day of a NATO summit in Brussels, Belgium, 12 July 2018. NATO countries' heads of states and governments gather in Brussels for a two-day meeting. EPA/TATYANA ZENKOVICH / POOL

Sasho Mijalkov nuk kishte zgjidhje tjetër dhe bëri atë që ishte opsioni i tij i pashmangshëm, ai raportoi në Prokurorinë Publike për Kr*im të Organizuar dhe kështu siguroi parabu*rgimin e tij- theksoi kryeminsitri Zaev.

Baby Boo
Pekon Bakery

Zaev shtoi se mobilizimi i shpejtë i institucioneve eliminoi të gjitha mundësit që ai të largohet nga vendi dhe për këtë sukses kontribuuan ministritë përkatëse, institucionet, gjykata, prokuroria dhe si rezultat u shmangën rreziqe të reja të mundshme.
Gjykata dhe Prokuroria, nuk duhet ta konsiderojnë raportin e tij si një rrethanë lehtësuese, as në këtë dhe as në ndonjë rast tjetër, sepse nuk duhet harruar se ai nuk ishte në dispozicion për autoritetet gjyqësore dhe policinë, shtoi Zaev.

Restorant Lumare