Zaev: Kompromis me drejtësinë nuk ka dhe nuk do të ketë

Kryeministri Zaev në një dalje për media, pasi që Mijallkov u paraqit në prokurori, theksoi se kompromis me drejtësinë nuk ka dhe nuk do të ketë duke shtuar se nëse gabon do të dënohesh.

Baby Boo
Pekon Bakery

Zaev më tij tha se drejtësia në vend është siguruar.

Restorant Lumare