Zaev kërkon votëbesim të Qeverisë

Kryeministri Zoran Zaev ka kërkuar nga kryeparlamentari Talat Xhaferi që të fus në rend të dite votëbesimin e Qeverisë.
Ai në foltoren e Kuvendit, tha të vihet në rend dite votëbesimi me qëllim që të dihet se në çfarë situate është përbërja aktuale në Kuvend.

Baby Boo

“Kërkoj votëbesim të Qeverisë. Hidheni në rend të ditës dhe të shohim se ku jemi”, tha Zaev.
Megjithatë, publiku ka qenë dëshmitar kohëve të fundit se shumica nuk ka kuorum për këtë gjë, mbetet të shihet se a do të sigurohet 61 deputetë për këtë pikë.