Zaev: Kam 8.5 milionë euro kapital


Dy episodet e reja të bisedës së gjatë të liderit të LSDM-së Zoran Zaev janë postuar në YouTube.
Tema e këtyre dy regjistrimeve është qëndrimi i Zaev ndaj ish-liderit të LSDM-së Branko Crvenkovski.

Në fillim, Zaev krenohet se ai mori përsipër dhe financoi LSDM-në dhe se as Branko dhe as njerëzit e Brankos nuk kishin nevojë për të.
Pastaj drejtuesi i LSDM-së shpjegon se Branko Crvenkovski tani nuk ka asnjë ndikim në parti.
Ne dëgjojmë për herë të parë se si Zaev mburret se ka 8.5 milion euro kapital.