Zaev i drejtohet VMRO-së: Ju i montuat rastet ne i zbardhim!


Deputeti i VMRO – DPMNE-së, Zoran Ilovski pyeti kryeministrin se a nuk ndjeni përgjegjësi të angazhoheni për vrasjet që kanë ndodhur në Strug, Aerodrom, Reçic të Vogël, duhe ti zbardhni ato, transmeton Almakos.

Rreth kësaj pyetje u pergjigj kryeministri Zoran Zaev: ” Do t’ju tregoj ku është dallimi tani, prej atëhere. Sistemi gjyqësorë është përmirësuar, s’ka pasur ndërhyrje në gjyqësi, akordime ne telefon, prishje familjësh. Kundër korrupsionit do vazhdohet të luftohet.
22 raste të vrasjeve, vetëm dy nuk janë zbardhur plotësisht. Të gjitha të tjerat janë zbardhur dhe janë gjetur vradësit dhe në mënyrë transparente eshte i fotmuar publiku, Pyetja është pse ji s keni bërë asgjë në kohën tuaj të zbardhi rastet si Monstra. Përkundrazi i keni planifikuar. Nëse Zoran Zaev ka provra konkrete, ato do të merren parasysh deri në fundt dhe me atë punë merret PPS.
Përfshirë ëdhe babi i njërit prej viktimave në Smillkovc, pati shancin të degjojë se ka pasur bisedë mes Fejzi Azirit dhe Nevzat Bejtës. Në flasim për gjithçka, s fshehim asgjë. Pyetja jua ka prapavijë populiste ndoshta.
Qeberia do të ju jap qytetarëve të gjitha përgjigjet që kërkojnë, sepse e kanë atë të drejtë.
Për Fenin flisnin për korrupsion, ju keni bërë katrahur aty, ju jeni arsyeja që FENI ishte para likuidimit, mbylljes”
, tha Zaev përcjell Almakos.

Baby Boo