Zaev dhe Vuçiq nesër takohen në kufi

Kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev, nesër do të takojë Presidentin e Serbisë Aleksandar Vuçiq.

Sipas informacioneve zyrtare, Zaev dhe Vuçiq do të takohen në vendkalimin kufitar Prehevë-Tabanoc, ku pritet të promovojnë projektin “One Stop Shop”.

Ky projekt parasheh që qytetarët gjatë kalimit në këtë pikë kufitarë të kryejnë punë vetëm me një të ndalur.

Baby Boo