Zaev: Çështja i kalon Kuvendit, nëse nuk arrihet konsensus shkojmë në zgjedhje të parakohshme


Kryeministri Zoran Zaev e ka quajtur referendumin e sotëm si të suksesshëm edhe pse pjesëmarrja nuk ka qenë e kënaqshme. Kryeministri deklaroi se ai respekton vullnetin e qytetarëve dhe se çështja do t’i kalojë Kuvendit dhe nëse Kuevndi nuk e zgjidh atëhere vendi do të shkojë në zgjedhje të parakohshme parlamentare.

Baby Boo