ZAEV: 75% E QYTETARËVE JANË PËR NATO DHE BE.

Kryeministri Zoran Zaev, në intervistë për “Hard Talks” të BBC u shpreh i bindur se referendumi do të kalojë me sukses dhe se qytetarët do të zgjedhin ndryshimet kushtetuese, sepse, siç tha ai, anketat tregojnë se 75% e qytetarëve janë për NATO dhe BE.

Në pyetjen e gazetares se partia opozitare ju akuzon se marrëveshja është e pa ligjshme, Zaev u përgjigj

“Po është e vërtet se na akuzojnë se marrëveshja është e pa ligjshme. Por kjo është marrëveshje kyçe çka ka nënshkrimin tim dhe nënshkrimin e ministrit të jashtëm. Do të ketë referendum, në të cilën qytetarët do të sqarohen”.

Baby Boo