Xhelil Bajrami tregon emrin dhe llogon e re të partisë së tij


Kjo është një ndër parti e sapoformuar në Maqedoni, për të cilën para dy javëve udhëheqësi i saj Xhelil Bajrami njoftoi  për paraqitjen e një partie të re.

Ai sot edhe ka prezantuar llogon dhe emrin e partisë të cilën e shihni në fotografinë e postuar./Pa Censurë

 

Baby Boo