Xhaxhai në Turqi i jep ar*mën nipit 8 vjeçar, djaloshi për pak sa nuk e vr*au


Në qytetin turk të Rizes, një fëmijë 8 vjeçar shihet duke gjuajtur me ar*më. Sipas mediave turke, A.Mustafa e detyroi nipin të gjuante me ar*mën që ia dha vetë ai.

Ndërsa, 8 vjeçari duke qenë pa eksperiencë në gjuajtje i drejtoi gabimisht ar*mësh xhaxhait dhe për paksa nuk e vr*au. I gjithë rasti është regjistruar nga kamera e telefonit dhe u shpërnda në mediat sociale, ndërsa, autoritetet policore turke kanë nis hetimet rreth rastit duke e marrë në pyetje 45 vjeçarin.

Baby Boo