Xhaka dhe Shaqiri dënohen me nga 10 mijë euro gjobë


Dy futbollistët shqiptarë të Zvicer Taulant Xhaka e Xherdan Shaqiri do të dënohen me 10 mij euro gjobë ndërsa Lichtsteiner me 5 mijë euro

UEFA ka arsyetuar se ata kanë shkelur rregullat e Fair Play por sic ka arsyetuar vendimi gëzimi I tyre ishte spontan dhe lidhet me hsitorinë e tyre.

Ata do të vazhdojnë të luajnë. Ky vendm I jep fund shpresave të Serbisë dhe ja rrit vlerën golave shqiptarë të Zvicerës.