Djali i Myftiut të BIK’të nis biznes në Ramazan


Djali i Myftiut të Kosovës Naim Tërnaves, Haris Tërnava ka nisur një biznes të ri në fillimin e muajit të Ramazanit.

Këtë e ka bërë të ditur përmes thirrjes në Facebook për hapjen e një restoranti.

I riu i familjes Tërnava, Harisi shkrimit i ka bashkangjitur edhe “Menu”, në të cilën i ka renditur llojet e ushqimeve dhe çmimet për këto ushqime.

Restoranti i djalit të Naim Ternavës është hapur dje, njoftimin për hapjen e tij e ka bërë djali i tij, duke ftuar miqtë ta vizitojnë!

Baby Boo