Xhaferi sot “kapet” për Muhamed Zekirin

Pasi dje u shpreh i revoltuar me Ljupço Nikollovskin dhe Aleksandër Nikollovskin, sot kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi u kap për Muhamed Zekirin i cili dje pas mbarimit të seancës për PP kritikoi Xhaferin se me qëllim e ndërpreu seancën.

Baby Shop Charli

“Mos reago këtu, nëse dëshiron të thuash diçka, shkruaj në FB”, tha Xhaferi.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors